HVORFOR VELGE BELLTECH ?


28 ÅR MED TRYGGHET, SERVICE OG KOMPETANSE
Belltech er en uavhengig leverandør av IT-løsninger. Vi har hele tiden hatt som mål å være først med nye produkter, yte god kundeservice og tilby konkurransedyktige priser. Dette er åpenbart egenskaper våre kunder er meget fornøyd med. Belltech har derfor vært en bedrift i kontinuerlig utvikling siden starten i 1991.

Dyktige medarbeidere og gode kvalitetsprodukter, gjør Belltech til en profesjonell aktør i det lokale markedet. Vi har etablert tillit hos en variert kundegruppe, og fremstår som troverdig og seriøs samarbeidspartner både til små og store kunder.


KOMPLETTE IT-LØSNINGER FOR DITT BEHOV
Belltech leverer komplette IT-løsninger til små og store kunder. Vi bygger datamaskiner etter kundenes individuelle behov, og benytter kun komponenter fra markedets ledende produsenter. Belltech tilbyr et bredt utvalg innen PC, servere, nettverk, programvare, bærbart utstyr, rekvisita internettjenester og konsulenttjenester.


GOD SERVICE GIR FORNØYDE KUNDER !
Belltech har alltid hatt fokus på god kundebehandling – vi ønsker å etablere trygghet ved å ta dine behov på alvor! Vi er kjent for personlig oppfølging – både når det gjelder nye leveranser, oppgraderinger og reparasjoner. Foruten gunstige serviceavtaler, tilbyr vi profesjonelle konsulenttjenester.

Vårt mål er kort ventetid og konkurransedyktige priser på alle produkter og tjenester. Stor kapasitet hos vårt eget serviceverksted, gjør at vi raskt og effektivt kan installere, oppgradere eller reparere din PC. Deler og komponenter vi ikke har på lager, kan normalt skaffes i løpet av neste virkedag.

Belltech er et sikkert valg for alle PC-brukere !


10 GODE GRUNNER FOR Å VELGE BELLTECH

· Lang erfaring

· Bred kompetanse

· Høy kvalitet

· Personlig kundeservice

· Profesjonell oppfølging

· Objektiv rådgivning

· Kort leveringstid

· Konkurransedyktige priser

· Eget serviceverksted

· Anerkjente underleverandører