Belltech Computer AS startet i 1991. Vi er en uavhengig leverandør av IT-løsninger. Belltech leverer komplette IT-løsninger til små og store kunder. Vi leverer datamaskiner/servere etter kundenes individuelle behov, og benytter kun komponenter fra markedets ledende produsenter. Belltech tilbyr et bredt utvalg innen PC, servere, nettverk, programvare, bærbart utstyr, rekvisita, internettjenester og konsulenttjenester.

 

Dyktige medarbeidere og gode kvalitetsprodukter, gjør Belltech til en profesjonell aktør i det lokale markedet. Vi har etablert tillit hos en variert kundegruppe, og fremstår som troverdig og seriøs samarbeidspartner både til små og store kunder.

 

Belltech har alltid hatt fokus på god kundebehandling – vi ønsker å etablere trygghet ved å ta dine behov på alvor! Vi er kjent for personlig oppfølging – både når det gjelder nye leveranser, oppgraderinger og reparasjoner. Foruten gunstige serviceavtaler, tilbyr vi profesjonelle konsulenttjenester.

 

Vi ønsker å kombinere forretningskunnskap, teknologi og kompetanse sammen med grundig kjennskap til hver enkelt kunde for å levere og drifte en komplett, sikker og stabil IT-løsning. På denne måten kan vi gi våre kunder en enklere og mer behagelig IT-hverdag.

 

Belltech setter kundene i fokus og konstruerer bedriftsløsninger som oppfyller våre visjoner:
"Vi skal muliggjøre våre og kunders ambisjoner om en enklere, kostnadseffektiv og fleksibel IT-løsning".